MOKYKLOS VEIKLOS ĮSIVERTINIMAS
Hey.lt - Nemokamas lankytoju skaitliukas
© 2024 Visos teises saugomos
Sprendimas: webmanija.lt
... / Galerija / 2016-2017 mokslo metų foto galerija / RENGINYS, SKIRTAS ŽEMĖS DIENAI „ŽEMĖ - MŪSŲ NAMAI“

Lietuvoje pasaulinės Žemės dienos metu kiekvienas turėtume pagalvoti apie mūsų planetos problemas ir savo kasdienę veiklą nukreipti tų problemų sprendimo linkme. Mūsų maži ir, atrodytų, nežymūs darbai – popieriaus ir elektros taupymas, langų ir durų sandarumas, vandens čiaupų sutvarkymas – padeda tausoti medienos išteklius ir elektrą, šilumą ir vandenį, kuriems pagaminti ar išgauti reikia daug energijos, o jai pagaminti naudojami nuolat senkantys Žemės ištekliai.
2017 m. kovo 23 d. Jonavos r. Ruklos J. Stanislausko mokyklos –daugiafunkcio centro bendruomenė aktyviai dalyvavo renginyje, skirtame Žemės dienai. Šį renginį organizavo Tiksliųjų ir gamtos mokslų metodinės grupės narės –geografijos ir fizikos vyr. mokytoja  A. Orechovienė ir matematikos vyr.mokytoja R. Arlauskienė.
Renginys prasidėjo 9 – 10 klasių mokinių išvyka į Jonavos miškų urėdiją. Mokiniai 
susipažino  su pagrindine įmonės veikla – miško apsauga, atkūrimu, miško kirtimu, prekyba sodmenimis ir žaliavine mediena, apžiūrėjo miško medienos, miško kenkėjų ekspoziciją.  Urėdijos darbuotojų pasakojimai buvo išties įdomūs. 
Pasibaigus išvykai, mokiniai grįžo į mokyklą, dalyvavo Žemės dienai skirtoje integruotoje geografijos ir biologijos viktorinoje – varžytuvėse ,tarp 9 ir 10 klasių. Nugalėjo 10 – okų komanda. 
Tuo pat metu 7 klasės mokiniai su mokytoja R. Arlauskiene ir klasės vadove I. Reipiene lankėsi Ruklos vandenvietėje, klausėsi vandenvietės darbuotojų pasakojimų apie šios įmonės veiklos svarbą. 
5a, 5b, 6a, 6b klasių mokiniai ir mokytojai dalyvavo akcijoje „ Atgaivink medžio šakelę“,  karpė spalvotus medžių lapelius, tvirtino prie sausų medžio šakelių.  Kiekviena klasė papuošė po kelias šakeles, darbai buvo eksponuojami mokyklos fojė.
 Dalis 7 ir 8 klasių mokinių iš spalvotų žurnalų iškirpo „ drugelius‘, kuriais papuošė mokyklos fojė. Fojė tarsi atgijo nuo gausybės vasariškų spalvų.
VĮ Jonavos miškų urėdija vykdydama Generalinės miškų urėdijos prie Aplinkos ministerijos generalinio miškų urėdo 2017m. kovo 10 d. įsakymą Nr. 1B-41 ,,Dėl akcijos ,,Paukščiai grįžta namo 2017“ miškų urėdijoje buvo organizuotas floristinių paveikslų konkursas iš natūralių miško medžiagų, kuriame dalyvavo mūsų mokyklos 7 ir 8 klasių mokiniai ir jų auklėtojos – I. Reipienė ir S. Ržeutskaja. 
Džiaugiamės, kad mokyklos  bendruomenė labai aktyviai dalyvavo Žemės dienos renginyje. Kiekvienas jautėsi esąs svarbus, galintis konkrečiais darbais prisidėti prie gamtinės aplinkos puoselėjimo ir saugojimo. Tą galime atlikti kiekvienas savo kieme, namų aplinkoje, darbo vietoje. Rūpintis Žemės išsaugojimu privalome visi. Kiekvieną dieną.
Lietuvoje pasaulinės Žemės dienos metu kiekvienas turėtume pagalvoti apie mūsų planetos problemas ir savo kasdienę veiklą nukreipti tų problemų sprendimo linkme. Mūsų maži ir, atrodytų, nežymūs darbai – popieriaus ir elektros taupymas, langų ir durų sandarumas, vandens čiaupų sutvarkymas – padeda tausoti medienos išteklius ir elektrą, šilumą ir vandenį, kuriems pagaminti ar išgauti reikia daug energijos, o jai pagaminti naudojami nuolat senkantys Žemės ištekliai. 2017 m. kovo 23 d. Jonavos r. Ruklos J. Stanislausko mokyklos –daugiafunkcio centro bendruomenė aktyviai dalyvavo renginyje, skirtame Žemės dienai. Šį renginį organizavo Tiksliųjų ir gamtos mokslų metodinės grupės narės –geografijos ir fizikos vyr. mokytoja A. Orechovienė ir matematikos vyr.mokytoja R. Arlauskienė. Renginys prasidėjo 9 – 10 klasių mokinių išvyka į Jonavos miškų urėdiją. Mokiniai susipažino su pagrindine įmonės veikla – miško apsauga, atkūrimu, miško kirtimu, prekyba sodmenimis ir žaliavine mediena, apžiūrėjo miško medienos, miško kenkėjų ekspoziciją. Urėdijos darbuotojų pasakojimai buvo išties įdomūs. Pasibaigus išvykai, mokiniai grįžo į mokyklą, dalyvavo Žemės dienai skirtoje integruotoje geografijos ir biologijos viktorinoje – varžytuvėse ,tarp 9 ir 10 klasių. Nugalėjo 10 – okų komanda. Tuo pat metu 7 klasės mokiniai su mokytoja R. Arlauskiene ir klasės vadove I. Reipiene lankėsi Ruklos vandenvietėje, klausėsi vandenvietės darbuotojų pasakojimų apie šios įmonės veiklos svarbą. 5a, 5b, 6a, 6b klasių mokiniai ir mokytojai dalyvavo akcijoje „ Atgaivink medžio šakelę“, karpė spalvotus medžių lapelius, tvirtino prie sausų medžio šakelių. Kiekviena klasė papuošė po kelias šakeles, darbai buvo eksponuojami mokyklos fojė. Dalis 7 ir 8 klasių mokinių iš spalvotų žurnalų iškirpo „ drugelius‘, kuriais papuošė mokyklos fojė. Fojė tarsi atgijo nuo gausybės vasariškų spalvų. VĮ Jonavos miškų urėdija vykdydama Generalinės miškų urėdijos prie Aplinkos ministerijos generalinio miškų urėdo 2017m. kovo 10 d. įsakymą Nr. 1B-41 ,,Dėl akcijos ,,Paukščiai grįžta namo 2017“ miškų urėdijoje buvo organizuotas floristinių paveikslų konkursas iš natūralių miško medžiagų, kuriame dalyvavo mūsų mokyklos 7 ir 8 klasių mokiniai ir jų auklėtojos – I. Reipienė ir S. Ržeutskaja. Džiaugiamės, kad mokyklos bendruomenė labai aktyviai dalyvavo Žemės dienos renginyje. Kiekvienas jautėsi esąs svarbus, galintis konkrečiais darbais prisidėti prie gamtinės aplinkos puoselėjimo ir saugojimo. Tą galime atlikti kiekvienas savo kieme, namų aplinkoje, darbo vietoje. Rūpintis Žemės išsaugojimu privalome visi. Kiekvieną dieną.